Disseny web i posicionament Seu i Sem a Barcelona

Disseny web i posicionament Seu i Sem a Barcelona

Disseny web i posicionament Seu i Sem a Barcelona

Disseny web Barcelona

Com Empresa de disseny web a Barcelona, ​​Imatge Actual, desenvolupa tot tipus de projectes i dissenys actuals, funcionals i adaptats a noves tecnologies i dispositius d'última generació.


Ens adaptem a la imatge corporativa de la teva marca personal i al sector o activitat a la qual pertanys, sempre intentant trobar la sinergia en el desenvolupament de cada projecte amb el nostre client.


Dissenyem i programem a mesura cada treball que realitzem, el que ens permet total flexibilitat i adaptació, aportant tots els factors imprescindibles que ha de tenir un disseny web; l'estètica, bona funcionalitat i usabilitat, adaptació a noves tecnologies i una correcta optimització i programació interna per aconseguir una bona indexació i posicionament en cercadors.


Truqui'ns o envieu-nos un missatge, l'assessorarem o aconsellarem en funció de les seves necessitats i objectius, sense cap compromís.


Més informació


Posicionament Seo i Sem

Una pàgina web, avui en dia no és només una targeta o carta de presentació, és una eina que bé configurada i optimitzada, suposa un lloc de visita i consulta per a l'usuari, web que ha de ser veloç, fàcil de gestionar i de localitzar en els cercadors pels termes que a un usuari li pugui interessar en relació amb el nostre sector o activitat.


El nostre treball és aconseguir que els clients rebin una entrada addicional, gràcies a una bona indexació i localització de paraules claus que es mantinguin o pugin a primeres posicions o pàgines dels cercadors.


Utilitzem en l'estratègia de Posicionament, totes les eines disponibles que estan al nostre abast, aportant periòdicament al client, informes de l'evolució i avanç i desenvolupament del servei de posicionament prestat.


Posicionament Seo, Posicionament Sem - Campanyes de Google Ads, Auditoria i anàlisi de Posicionament, Informes personalitzats.


Més informació


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.