Webs mòbils i noves tecnologies

Webs mòbils i noves tecnologies

Webs mòbils i noves tecnologies

Les webs per a dispositius i noves tecnologies sorgeixen de l'avanç tecnològic que ha transformat durant aquests últims anys el panorama en disseny web, la consulta i recerca de serveis o productes a través de qualsevol tipus de dispositiu d'última generació, ha provocat què si o si ens haguem d'adaptar en disseny a tot tipus de pantalla, resolució i mesura, ja estiguem visualitzant des d'un mòbil, una Tablet o portàtil.


El web Responsive, justament s'adapta a qualsevol tipus de pantalla i grandària, partint d'una única pàgina web per a tot, que realment és el més recomanable tant a nivell de posicionament com per al futur manteniment del web.


Si optem per fer un web per a escriptori i una altra per a mòbils estem duplicant en tots els sentits, tant en el treball de manteniment, com en reparació, publicitat, posicionament Seo, etc...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.