Marketing online a Barcelona

Marketing online a Barcelona

Marketing online a Barcelona

El nostre servei de màrqueting online a Barcelona, és la estratègia o posada en acció que utilitzem per poguer donar a coneixer a una Empresa, gràcies a qualsevol canal publicitari existent a internet.


Per poder publicitar o promocionar qualsevol producte o servei, òbviament cal estar en possessió d'una bona eina de treball, per això els nostres dissenys i programació de pàgines webs, cuiden molt l'optimització i configuració per a cercadors.


En funció de la necessitat de cada client i prèvia auditoria de la seva pàgina web, adoptarem els mitjans necessaris i recomanables per a cada cas, dic auditoria d'una pàgina web, ja que en ocasions, el web del client no està desenvolupada per nosaltres i cal revisar-la a fons per si requereix d'actualitzacions o canvis abans de poder publicitar-amb total normalitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.