Redisseny web

Redisseny web

Redisseny web

Actualitzar una pàgina web, pot venir motivat per diverses raons; tenim una web molt antiga i estèticament està obsoleta, la seva programació està desfasada i en l'actualitat no funciona o no es visualitzen parts del web. Aquestes raons també comporten que aquesta web no estigui ni adaptada a mòbils ni dispositius d'última generació, tampoc està optimitzada per a cercadors i màrqueting en línia, en definitiva en un cas així, és millor fer un web totalment nova.


Pot passar que tinguem un web acceptable, però vulguem aplicar canvis de contingut i estructural, optimitzar-o senzillament donar-li una altra estètica, ja que podem detectar que la usabilitat no és bona i no resulta funcional i clara. Uns canvis encertats poden millorar de manera notable la presència i experiència de l'usuari en línia.


Revisem i auditem el web a actualitzar, per poder aportar la solució que millor s'adapta a cada cas.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.